Video: Usporedba vremena startanja SGSIII i Nokia N9

Mjerenje početnog uključivanja uređaja je stara disciplina koja ne mora značiti puno pogotovo ako je uređaj brz nakon paljenja ali ože biti dobra stavka ako se uređaj smrzne pa ga je potrebno ponovo uključiti. U tom slučaju dugo startanje uređaja zna poprilično iritirati. Pogledajte usporedbu vremena početnog uključivanja Samsung Galaxy S III na ICS-u (2012) i Nokije N9 na MeeGo OS-u (2011).  SGSIII je poprilično brz u startanju dok je Nokiji N9 trebalo malo više vremena za startanje.

Da se ne bi stvorio krivi zaključak kako su svi Nokijini uređaji spori pogledajte usporedbu startanja Lumije 800 i N9. Lumia 800 se jako brzo pokreće te je upotrebljiva već nakon 17 sekundi.

 

Čak je Nokiji 701 sa Belle FP1 je potrebno oko 40 sekundi do početnog zaslona. MeeGo možda ima dulje vrijeme startanja, ali je jako fluidan poslije i upravo se tu vidi manjkavost ovakve usporedbe pogotovo ako uređaj rijetko gasite.

Via MyNokiaBlog

Oglasi

4 thoughts on “Video: Usporedba vremena startanja SGSIII i Nokia N9

  1. Nokia lumia 800 brza u paljenju od sgs3 ! Racunajuci da L800 ima 1×1.4 , sgs3 ima 4×1.4 . Sta ce bit kad izadju visejezgreni lumia uredjaji …

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s