Video: Demo zoom-a na kameri Nokije 808 Pureview

Pogledajte još jedan primjer odlično riješenog digitalnog zoom-a kamere na Nokiji 808. Pri HD kvaliteti snimanja maksimalno možete zumirati 4x bez vidljivog gubitka na kvaliteti snimke. To je jako praktično ukoliko želite nešto snimiti iz blizine, jer ne morate približavati uređaj već samo zumirate a slika će ostati jednako kvalitetna.

Na snimci se vidi neprekidan auto fokus, ali na Nokiji 808 možete sami fokusirati objekt za vrijeme snimanja. Jedino što je nemoguće izbjeći je vibracija snimke pri maksimalnom zoom-u te će vam za miran snimak trebati stativ osim ako nemate ultra mirne ruke.

Pogledajte video:

 

Treba napomenuti da je na jučerašnjem predstavljanju novih Nokia uređaja najviše pažnje nisu pobrale ni Nokia Lumija 900 ni 610 već Nokia 808 koja je definitivno ovogodišnji “best buy” ne samo zbog odlične kamere već i svega ostalog što nudi poput 4″ CB AMOLED zaslona, 1,3 GHz procesora na kojem Belle FP1 odlično radi te napokon može konkurirati Android OS-u, te još mnogih drugih karakteristika uređaja. Jedino što bode u oči je cijena ali nadam se da će 808 biti povoljnija u ponudama operatera.

Via

Oglasi

2 thoughts on “Video: Demo zoom-a na kameri Nokije 808 Pureview

    • Ma ta cijela stvar s podrškom je pogrešna. Symbian će imati podršku još 4 godine odnosno do 2016 godine. Čak WP 7.5 neće imati toliku podršku već ga zamjenjuje WP8. Symbian koji je navodno mrtav će ove godine dobiti dvi velike nadogradnje što je super. Aplikacija ima sasvim dovoljno, u pripremi je još Symbian uređaja, po meni to izgleda sasvim dobro. E sad u 4 godine se može mnogo toga promijeniti. Nije da je Nokia 808 precjenjena, ali u sadašnje doba kada su napustili Symbian ne možeš očekivat istu podršku te nabit cijenu ekskluzivnom uređaju. Po meni je trebala biti barem 1500 kn niža cijena otključanog uređaja, i tada bi prodaja išla ko luda.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s