Nokia Australija uz kupljenu Lumiju 800 ili 900 poklanja Monster Purity HD slušalice

Nokia u Australiji kao i u Velikoj Britaniji (pa i većem dijelu svijeta) se potrudila privući nove i stare korisnike na kupnju svojih proizvoda, posebice Lumia uređaja. Tako u Australiji ako kupite Lumiju 800 ili 900 na poklon dobivate vrlo kvalitetne naglavne slušalice Monster Purity HD. Inače je Nokia kao proizvođača dodatne opreme, točnije slušalica, odabrala tvrtku Monster, poznatu po izradi kvalitetnih slušalica. Tako možete odabrati te kvalitetne slušalice u boji svoje Lumije. Međutim, u Hrvatskoj do sada nismo imali priliku vidjeti Monster slušalice u ponudi zajedno sa Lumijama, dok je promocija Lumija ostala na nekoliko plakata po većim gradovima te sponzorstvu srednje gledanih emisija na RTL televiziji.

Nije potrebno mnogo kako bi se promovirao neki uređaj, a može bitno poboljšati prodaju uređaja, i pripremiti teren za buduće proizvode. No u nedostatku ideja, iste se mogu prekopirati a ne čekati da se uređaji prodaju sami od sebe. Očito postoji nedostatak volje i želje u uredu Nokije u Hrvatskoj pa i šire.

Nokiafili i Nokialjupci, što vi mislite, da li bi kupili Lumiju 800 ili 900 uz besplatne Monstr Purity HD slušalice da vam se ponude u paketu?

Via Mynokiablog

 

Oglasi

4 thoughts on “Nokia Australija uz kupljenu Lumiju 800 ili 900 poklanja Monster Purity HD slušalice

  1. Mozda uz malo nizu cijenu kod operatera . U americi se lumia 900 bez ugovora prodaje za 450$ , a to je manje od 3000 kn .
    inece ja sam svoje preko oglasa nabavio za skoro trecinu cijene u RH .

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s