Viber dostupan na Nokia trgovini

Viber je prije nekoliko sati napokon podtao dostupan za Symbian i s40 uređaje. Aplikacija je velika 1,77 MB a donosi za sada samo osnovne funkcije, odnosno slanje i primanje poruka i multimedija dok pozivi još nisu omogućeni. Dakle ponavlja se ista stvar kao i kod WP 7,5 i Blackberry uređaja na kojima ova mogućnost još nije omogućena.

U trenutku pisanja na našoj Nokiji 701 još uvijek se instalira aplikacija. Vidi se da Viber nije u potpunosti doradio aplikaciju, a naši čitatelji nam javljaju kako je aplikacija poprilično spora. Stoga se nadamo da će ljudi iz Vibera uskoro izbaciti nadogradnju koja će otkloniti postojeće probleme te dovesti opciju zvanja ostalih Viber korisnika.

Aplikaciju možete preuzeti na Nokia Trgovini.

5 thoughts on “Viber dostupan na Nokia trgovini

  1. Još je ok što nema pozive ali aplikacija ko aplikacije ja totalno loša. UI je blago rečeno katastrofa, očito samo loše portano sa starije verzije symbiana na belle. Totalno razočaranje, i još kad se sjetim priča zašto im toliko dugo treba da je izdaju, kao da budu sigurni da je aplikacija uredu…
    i nije pola godine nego više, mislim da su najavili aplikaciju u lipnju 2011.god.
    Uglavnom izbrisano nedugo nakon instaliranja, vidim da je i na nokia storeu dobila ocjenu koju zaslužuje.

  2. Jako loša aplikacija. Nemam pojma šta su radili sve ovo vrijeme. Nisam ju još izbrisala jer ću još malo pričekati, možda izbace kakav update. Nekoliko puta mi se cijela aplikacija srušila, notifikacija nema tako da moram ući u aplikaciju i gledati da li je tko šta poslao i užasno je spora. Vraćam se na whatsapp.

    • I ja imam Nokiju 701 i od 10-ak pristiglih poruka, dobila sam 1 notifikaciju. Loša recenzija je već na Ovi-ju a s obzirom da su izjavili da im je ovo beta verzija i da će u punoj verziji biti opcija poziva u HD kvaliteti, budemo se još malo strpili.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s