Nokia Lumia 920 će doći u ponudu China Mobile, najvećeg operatera na svijetu!

Nokia je počela otkrivati plan širenja novih Windows Phone Lumija na svjetsko tržište. Već je poznato kako će Lumia 920 i 820 doći na američko tržište preko At&t, Verizon i T-Mobile operatera. Nokia je obznanila kako će najveći mobilni operater u Kini, China Mobile, u svojoj ponudi imati Lumije 920 i 820. Ujedno je to i najveći svijetski mobilni operater jer ima približno 667 milijuna korisnika, te Nokiji predstavlja važno tržište.

U Europi će također Nokiaq Lumia 920 (nadamo se i 820) biti prisutna kod velikih operater. Tako je u Velikoj Britaniji, njihov najveći operater Everything Everywhere, koji u biti predstavlja zajednički pothvat Orangea i T-mobilea, najavio Lumiju 920 u svoju ponudu uz ostale LTE uređaje. Cijena uređaja nije obzanjena, a pretpostavlja se da će Lumija biti dostupna početkom studenog.

U Italiji će Nokia Lumia 920 doći na police dvaju najvećih operatera, Telecom Italia i Vivend, također u studenom, premda točan datum nije poznat.

Za razliku od talijanskih i britanskih operatera u Belgiji će nove Lumije biti dostupne tek u 2013 godini.

Hm, vrlo vjerojatno je to datum kada će biti dostupne i kod naših operatera, premda je T-mobile najavio dostupnost Lumija  ovoj godini.

Via NokiaGadgets 1 2 3 4

Oglasi

2 thoughts on “Nokia Lumia 920 će doći u ponudu China Mobile, najvećeg operatera na svijetu!

  1. Pa ja bi ih čekao, samo ja tu nisam objektivan :). Ne, stvarno mislim da se isplati čekati nove Lumije. po svim navedenim karakteristikama te dizajnu su stvarno dobar omjer uloženog i dobivenog. Sad još samo treba vidjeti windows phone 8 u punom svijetlu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s