Glasine: Lumia 920 bi mogla doći na tržište krajem listopada?! Moguća cijena cca 512$!!!

U posljednje vrijeme su se pojavile mnoge glasine o mogućem datumu dolaska Lumije 920 i 820 na tržište. Datumi koji se pominju kao izgledni su 21.10. i 02.11. naravno ove godine. U koristi prvog datuma se pojavila još jedna glasina koja je djelomično potvrđena. Naime, tim iz Nokije Italia je započeo dodatnu edukaciju glede nadolazećih Lumija  kako prenosi MyNokiaBlog. Tako razne glasine oko dolaska Lumija 21.10. na tržište postaju sve glasnije i glasnije. Uglavnom, WP8 će službeno biti najavljen 29.10. ali moguće je da se i taj događaj premjesti nešto ranije pa da Lumije napokon krenu put svojih novih vlasnika.

Također se počelo nagađati i o cijeni najbolje Lumije, a kako prenosi WeLoveWP.hk, cijena bi mogla iznositi približno 512$ u Toaboa trgovinama u Kini. Ovakva cijena će izazvati pravu navalu na operatere i sva prodajna mjesta gdje Lumia 920 bude dostupna.

Via MNB / NPU

Oglasi

4 thoughts on “Glasine: Lumia 920 bi mogla doći na tržište krajem listopada?! Moguća cijena cca 512$!!!

  1. Da, kod nas ce sigurno koštat negdje ko 4000 kn. Premda ima elemenata za manju cijenu (manja pikselaža kamere i samo to 🙂 ), jednostavno poznavajući naše operatere neće to bit manje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s