Danas predstavljene Nokia Asha 308 i 309

Nokia je danas na događaju održanom u Jakarti predstavila dva nova s40 Asha uređaja, cijenovno vrlo pristupačne Nokije Asha 308 i 309. Oba uređaja dolaze sa kapacitivnim 3” zaslonom, koji je otporan na grebanje, te 800 Mhz procesorom, a rade na 2G mrežama. Uređaji imaju 64 MB interne memorije, a podržavaju memorijske kartice do 32 GB. Baterija od 1110 mAh im osigurava sasvim pristojan životni vijek do 600 sati na čekanji i 6 sati razgovora. Oba uređaja će se prodavati po cijeni od 99$.

Nokia Asha 308 je DUAL SIM uređaj sa Easy Swap opcijom za lakše umetanje druge SIM kartice. Ima 3” kapacitivni zaslon otporan na grebanje. Sa stražnje strane je 2 MP kamera, a uređaj je dostupan u zlatnoj i crnoj varijanti. Asha 308 također ima Swipe korisničko sučelje, Nokia mape, iznimno brz i štedljiv web preglednik a dodatno je uključeno 40 EA igara.

 

 

Nokia Asha 309 dolazi također sa 3” kapacitivnim zaslonom otpornim na grebanje, ali za razliku od Ashe 308 je opremljena sa WiFi. Sa stražnje strane se također nalazi 2 MP kamera, a uređaj je dostupan u srebrnoj i crnoj varijanti. Asha 309 također ima Swipe korisničko sučelje, Nokia mape, iznimno brz i štedljiv web preglednik te 40 EA igara.

 

 

Moramo priznati da su uređaji mnogo ljpši od Ashe 305 i 306, a niskom cijenom će zasigurno osvojiti mnoge fanove.

Via NPU / Mob.hr

Oglasi

One thought on “Danas predstavljene Nokia Asha 308 i 309

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s