Video: Intervju sa Stephenom Elopom snimljen Lumijom 920

Nastavljamo sa vijestima iz središta Nokije koje nam donosi Engadget. Osim 30 minutnog odgovaranja na pitanja čitatelja Stephen Elom, glavni i odgovorni na vrhu Nokije, je dao i intervju Engadgetu koji je sniman Lumijom 920 (zvuk nije sniman Lumijom 920).

Elop nije rekao mnogo novosti. Na pitanje hoće li Nokia reagirati na HTC-ovo kopiranje dizajna i boja novih Lumija, odgovorio je samouvjereno kako im to laska te da su zadovoljni sa postojećom kompeticijom, ali da ipak HTC time ne može ugroziti položaj Nokije u WP ekosustavu. Nadalje spomenuo je kako Nokia i Microsoft jako dobro surađuju, najviše od svih ostalih WP partnera. Nadalje je spomenuo kako će Nokia ostati vijerna starijim Lumijama te neće zapustiti WP 7,8 platformu, na koju će dovesti dosta aplikacija.

Također je dodirnuto pitanje Pureview tehnologije i potencijalnog spajanja dvije faze Pureview tehnologija što bi bilo genijalno. Stephen Elop je najavio buduće uređaje koji će imati kao osnovu prve dvije faze Pureview tehnologije.

Jedino što nije spomenuto je tablet za divno čudo. Ali zamislite Nokia tablet sa pureview tehnologijom? To moramo vidjeti 🙂

 

Via NG

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s