Video: Brutalni test izdržljivosti Lumije 900

Nokia mobiteli su poznati po svojoj izdržljivosti te kvalitetnoj građi. Ekipa iz Cnet-a su napravili brutalni test izdržljivosti Nokije Lumije 900. Zanima vas kako je Lumia 900 izdržala niske i visoke temperature, zakucavanje čavla, prelaženje automobila preko nje te skok u bazen, pogledajte video :).

 

 

Youtube link.

 

Via MNB

Oglasi

2 thoughts on “Video: Brutalni test izdržljivosti Lumije 900

  1. Recimo da nam se dogodi takva nesmotrenost i zaista nam mobitel završi u vodi,kako reagirati nakon toga?Jel najbolje ostaviti da se sam osuši,ili izvaditi bateriju,sd karticu i rastaviti i osušiti fenom?Ovo za pad mi je jasno,promijeniti zaslon.Ali što s vodom,slatkom,slanom?

  2. Ako upadne u more onda ga pod hitno treba staviti u slatk vodu te prethodno izvaditi bateriju. Potom ga staviti u zdjelu sa rižom i ostaviti preko noći da riža popije vlagu iz njega. Isto vrijedi za slatku vodu :). Problem kod Nokija sa monokućištem je da ne možete izvaditi bateriju i teže je rastaviti mobitel.
    Navodno nije preporučljivo sušiti ga s fenom jer ostaje kamenac… Meni je jednom uspilo na staroj Nokiji osušiti je fenom i radila je u potpunosti (stara Nokia 3310 :))

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s