Dva videa koji otkrivaju aplikacije Nokia Drive + i Transfer my data

Pogledajte dva demo videa Lumije 920 u kojem se jasno vide nove aplikacije koje će doći sa Windows Phone 8 platformom, Nokia Drive +, i Transfer data. Nokia Drive + aplikacija nije predstavljena na događaju u New Yorku koliko nam je poznato, ali vrlo vjerojatno donosi neke novosti vezane uz navigaciju na WP8 platformi. Transfer my Data se također može primijetiti nakon 10 sekunde videa, a nije poznato što će sve biti uključeno u aplikaciju.

 

Youtube link.

 

Na drugom videu se također mogu vidjeti nove aplikacije, i to Nokia Drive + na 3:07 minuti videa, te možete vidjeti novi web preglednik nakon 3:32 minute. Kasmije u videu se demonstrira spajanje Lumije 920 putem NFC tehnologije te bežično punjenje.

 

Youtube link.

 

Via ST / NG

2 thoughts on “Dva videa koji otkrivaju aplikacije Nokia Drive + i Transfer my data

  1. Ovo je najdalje što se uspjelo vidjeti od WP8 do sada,na kapaljku!Nikako da malo više prikažu a Apple već prodao par milijunčeka svojeg gadgeta!Nokia,ajmo nabildati malo to!Morali bi krenuti malo jače sa MS.

    • Definitivno je MS slaba karika, jer sudeci po posljednjm video testovima lumia 920 izgleda spremna. Najveci problem Nokije je sto su konkurentski mobiteli vec dostupni u trgovinama vise manje. Ajmo Nokia 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s