Glasine: Danas bi At&t mogao predstaviti Lumiju 920 u svojim redovima?!

Pojavila se još jedna glasina, kako će At&t i Nokia danas u New Yorku predstaviti Lumiju 920 u svojoj ponudi ali će uređaj doći u prodaju mnogo kasnije. Ova informacija koju je prenio WMPoweruser dolazoi visoko iz At&t operatera, te je vrlo izvjesno kako će se sama najava održati danas. Nadalje WMPoweruser također prenosi kako bi prije toliko puta spominjan datum 21.10. bi trebao biti datum pred narudžbe, dok bi uređaji u prodaju mogli doći  04.11. Također nagađaju kako će se istovremeno u prodaji naći i dva tableta kada i Lumija 920.

Sve poviše navedeno se dobro uklapa u cijelu sliku s obzirom da će WP8 biti predstavljen 25.10. odnosno kako još neki tvrde 28.10. Naravno, kako Lumije budu najavljene preko bare, tako će vjerojatno biti najavljene i u Europi (možda s kojim danom zakašnjenja).

Via

Oglasi

One thought on “Glasine: Danas bi At&t mogao predstaviti Lumiju 920 u svojim redovima?!

  1. Ma, ja tu umirem od iščekivanja kada će se konačno razriješiti dilema oko toga skriva li Microsoft još kakve udarne novosti u WP8 ili je ono što smo vidjeli u SDK sve… 😀 Jer, iako ima puno noviteta u odnosu na WP7.5, nekako sam se nadao i brojnim manjim “tweakovima” samog OSa. 🙂 Nema druge nego se još strpit tih 20ak dana 😉

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s