Siva Lumia 920 više nije na listi dostupnih boja na stranicama Nokije Finska, Njemačka i Rusija

Siva Nokia Lumia 920, koja je na predstavljanju Lumija u New Yorku najavljena kao standardna boja u početnoj ponudi, je sada povučena sa službene Nokia web stranice u Finskoj, Rusiji i Njemačkoj. Međutim da sve bude komplicirano dodatno, na službenoj web stranici Nokije Italia je siva verzija Lumije 920 još dostupna. Već je prije najavljeno kako Lumia 920 neće u početku prodaje doći u mat sivoj verziji stoga je ovo opravdano. No Nokia bi trebala dati nekakvu obavijest glede boja koje će biti dostupne jer na većini europskih web stranica Nokije još nema primjerice plave verzije.

Na hrvatskim stranicama Nokije još nema Lumije 920 kao ni Lumije 820 s obzirom da će kod nas doći nešto kasnije nego na veća europska tržišta.

Šteta ako mat siva verzija ne bude dostupna jer stvarno dobro izgleda. No i naši čitatelji su dali samo jedan glas sivoj verziji što možete vidjeti na anketi koja trenutno traje, pa je Nokia vođena glasom fanova na uštrb sive ubacila mat plavu verziju Lumije 920.

 

Via

Oglasi

3 thoughts on “Siva Lumia 920 više nije na listi dostupnih boja na stranicama Nokije Finska, Njemačka i Rusija

  1. Iako znam da je ne bih mogao nabaviti da dođe na početku jedanaestog kod nas (osim ako ne prodam bubreg(e), hehehehe), svejedno bih volio da dođe odmah, da je barem mogu zlostavljati u nekom od centara… 🙂 Siva bi bila jako popularna kod poslovnjaka kojima je dosta crnila, imam feeling. Nadam se da je neće posve ukinuti…

  2. Pored svih boja ova mi je neka standardna,bezlična,beživotna.Mislim,cijeli ovaj koncept Lumia je da budu razigrane i zamječene a ova siva mi nikako ne ide uz tu paradigmu.Znam da je crna,bijela i neka između ta koja je deja vu,ali zašto biti isti kao drugi?!Upravo je promjena hrabrost!I u tome mi je WP 8 upravo na tom putu.A sad je na redu otvorenost i developeri trebaju imati više pristupa prema stvaranju aplikacija a tu je MS napravio zajeb.No vidjet ćemo uskoro…

    • Ova mat siva uopće ne izgleda mrtvo, dapaće ljepo je odmjerena nijansa. A treba hrabrosti imati žuti ili crveni uređaj dvije godine, he he. Isto mislim da će kod nas najprodavaniji modeli biti crni, bijeli i plavi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s