Nokia Transport 2.3. beta dostupan za Lumije 610, 710, 800 i 900

Nokia Beta Labs je posljednje vrijeme poprilično usmjerena na WP verzije njihovih inventivnih aplikacija, pa su tako izbacili i novu verziju Nokia Transport aplikacije za Lumia uređaje. Nova verzija nosi broj 2.3. a donosi nekoliko poboljšanja unutar same aplikacije.

Tako je sada javni transport gurnut na vrh načina prijevoza, a obnovljena je i lista informacija kod putovanja koja sada ima modernije ikone. Nadalje su obnovljene ikone na početnom zaslonu te do prethodnih destinacija možete doći jednostavnim prevlačenjem prsta po zaslonu (swajpanjem).

Zanimljivo, Nokia Transport aplikacija podržava javni prijevoz grada Dubrovnika, i to je za sada jedina destinacija u Hrvatskoj. Ova aplikacija je i dalje u beta verziji, a dostupna je za Lumije 610, 710, 800 i 900, te će naknadno doći i na Lumije 920 i 820.

Aplikaciju možete predignuti ovdje ili skenirajte kod.

Via

Oglasi

2 thoughts on “Nokia Transport 2.3. beta dostupan za Lumije 610, 710, 800 i 900

  1. Zbilja?? Actually radi u Dubrovniku? 🙂 Creepy, pojma nisam imao! Svaka im čast što su se uopće potrudili zauzdati kaos u tom javnom prijevozu. Malen grad, a kaotičan, hehehe. Anyway, jednom kad si nabavim 920tku, obavezno ću isprobati kad odem doma 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s