Nokia Belle FP2 ponovno dostupan na Nokia serverima

Ponovno je dostupna Nokia Belle FP2 nadogradnja za sve Symbianˆ3 uređaje, odnosno Nokije 808, 701, 700 i 603. Nadogradnja ne nedavno povučena sa servera samo nakon nakoliko sati što je bila dostupna za preuzimanje. Problemi koji su utvrđeni nakon ažuriranja uređaja sa novom verzijom Nokia Belle softvera su sada otklonjeni te opet možete, vi koji niste imali prigodu, ažurirati vaše Nokije.

Jedini službeni problem koji je Nokia priznala je bio sa Nokia Music aplikacijom za koju je jučer izašla nadogradnja. Korisnici Symbian uređaja javljaju na discussion forumu kako im preko Nokia Suite softvera dolazi obavijest o dostupnosti nadogradnje ali s istom oznakom koja je bila i prije utvrđena.
Via

 

Oglasi

17 thoughts on “Nokia Belle FP2 ponovno dostupan na Nokia serverima

 1. Znači za sad nema planova o nekim popravcima.Šteta.Nikako da se priviknem na novi keyboard i što nema stalno onih strelica za pomicanje unutar teksta. Na nekim aplikacijama u portrait modu mi keyboard prekrije cijeli ekran :/

  • Je, iritirajuće je što nestaju one mlave strelice za lijevo i desno te da bi se pojavile treba stalno klikat na tekst, ali je nova tipkovnica znatno bolja od one stare

  • Da, to i mene čudi. Pojavila se pa nestala, premda bi nadogradnja tu trebala biti vidljiva jer Navifirm kupi podatke direktno sa Nokia servera. Valjda će se pojaviti opet.

 2. Molim vas za pomoć, kako napraviti nadogradnju? Redovnim putem ne mogu. Šta odabrati u navifirmu? Moje varujante nema ni za FP1 ni za FP2? Trenutno je u mobu ovo:
  Model 701
  Tip rm-774
  111.20.307
  Product 059m3v8
  059M3V8: Nokia_701_RM_774_Country_Variant_Croatia_HR_Dark_Steel_E2E_v1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s