Procurila nova fotografija Lumije 822 za Verizon

WMPoweruser je objavio nove fotografije poprilično funkcionalne Lumije 822 koja će ekskluzivno doći u ponudu Verizon operatera. Ovoga puta donosi još više detalja o samom uređaju. Uređaj će doći sa Nokia Drive + aplikacijom kao i posljednjim Nokia Mapama koje sada rade u vanmrežnom načinu. Također će Lumia 822 imati 16 GB memorije a podržavati će i SD kartice. Uređaj će također imati opciju bežičnog punjenja ali neće imati izmjenjive maske kao kod Lumije 820. Također je WMP rekao kako uređaj izgleda poprilično plastično ali će uz ugovor koštati 49,99$.

Via

Oglasi

6 thoughts on “Procurila nova fotografija Lumije 822 za Verizon

  1. Moram priznat da mi se uopće ne sviđa njihova strategija.. Izbace dva lijepa uređaja, s odličnim dizajnom (a koji je danas sve važniji), i onda to stave samo za jednog operatera, i izbace jos najmanje 5 različita uređaja s različitim dizajnom za ostale… Ovaj mi izgleda baš ružno.
    Pa zar nije bolje dobro dizajnirat 2 uređaja, nego 7 različitih, neki se baš čine rađeni na brzaka i ružni. A Lumia 820 i 920 su predivne (i Lumia 810 je odlična).
    Nadam se da je to strategija samo za SAD, i da ćemo mi u Europi dobit Lumiu 820 i 920.

    • Lumia 920 i 820 su dobile globalni certifikat pa bi njih trebao vidjeti ostatak svijeta. Al istina je da lumia 822 nije bas ljepotica samo treba je vidjeti u punom izdanju sa svum bojama i dobro fotografiranu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s