Odobreni patenti za Nokia WP8 tablete

Da Nokia radi već neko vrijeme na tabletu već je poznato, no jučer je ekipa iz MyNokiaBlog-a dobila dojavu kako bi uskoro mogli vidjeti WP8 Nokia tablet. Još bolja vijest je da je Nokiji odobren patent ne za jedan već za dva tableta.

Prvi tablet bi trebao biti baziran na dizajnu “Senna” tableta koji je prvotno bio namjenjen za MeeGo Os. Imati će dizajn vrlo sličan već viđenom konceptu Nokia Coffe Table.

Tablet će prema dojavi imati 8 MP kameru, imati polikarbonatno kućište te će doći u raznim živim bojama, sada već karakterističnim za Lumije.

O drugom tabletu nema mnogo informacija osim da je patent odobren kada i orvom tabletu. No dizajn drugog tableta također izgleda obećavajuće.

Datum dolaska na tržište nije objavljen u dojavi ali sada već poznati dojavljivać @NokiaPureview je rekao kako bi tablet mogao biti predstavljen na CES sajmu 2013. godine.

Via

Oglasi

2 thoughts on “Odobreni patenti za Nokia WP8 tablete

  1. Jooooj… Bolje mi je da počnem igrati loto. 😀 Btw, znam da onakav Coffee Table format ekrana nije baš movies friendly, ali iskreno, meni se stvarno sviđa; puno više nego 16:9 ili svi ti ostali formati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s