Otkrivene cijene Lumija 920 i 820 za Vodafone UK i njemačke trgovce mobilnim uređajima

Digital-Phone.co.uk, koji je već prije objavio cijene otključanih Lumia 920 (469.99£ odnosno 579€), je sada objavio i službeni cijenik Lumije 920 uz tarifne pakete Vodafone UK operatera. Zanimljivo je kako uređaj možete dobiti već od 37 £ mjesečno. Uređaj se također može naručiti no nije specificiran datum isporuke, a očekuje se početkom studenog.

U Njemačkoj je WPArea.de otkrio cijene nekih prodavača mobilnih uređaja koje su jeftinije od najavljenih 649€ za otključanu Lumiju 920 te 499€ za Lumiju 820. Kod nekih su cijene do 50€ jeftinije.

 

Izgleda da će 599€ odnosno probližno 4500,00 kn biti cijena Lumije 920 diljem EU a nekih 3700,00 kn cijena Lumije 820. No vidjet ćemo još.

Via

Oglasi

4 thoughts on “Otkrivene cijene Lumija 920 i 820 za Vodafone UK i njemačke trgovce mobilnim uređajima

  1. Mene Nokia Hrvatska (tj. Nokia općenito) već polako počinje ljutiti… Zar je tako teško odvojiti tisućetak uređaja i poslati ih u Hrvatsku tako da budu spremni za prodaju u studenome? Nije kao da će u nas milijun ljudi pohrliti na trgovine i kampirati ispred! Ne, prvo se moraju zasititi “glavna” tržišta i onda će doć na red repovi… :S

    • A na žalost našu tako je to. Mi smo im zadnja rupa na svirali. Ali vjerujem da neće toliko dugo proći dok nove Lumije dođu do nas. Prema mobisu dolaze u siječnju a očekujem ih ja i prije. No vidjet ćemo. Ljuti i mene neodgovorna osvještenost o Nokiji i promocija Nokije na ovim prostorima, pa tome i blog :).

      • Prošlo je, koliko, mjesec dana od najave Lumia? 🙂 Mislim da sam otad po jednom tjedno uputio Mobisu i operaterima po mail, raspitujući se. Naravno, svaki put s desete email adrese, pod pseudonimom 🙂 Neka, dosadno mi je, hihihi, možda im dignem svima tlak pa uvezu mob samo da “nas” se riješe.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s