Lumia 920 nestala s ponude BestBuy trgovine?!

Jučer smo pisali kako je Nokia Lumia 920 dostupna kod BestBuy lanca za 599,99$ ili 149,99$ za dvogodišnji ugovor kod At&t operatera. Danas Lumije 920 više nema na ponudi istog preprodavača ali je link za predbilježbu još uvijek aktivan, no samo za crvenu Lumiju 920. Nije poznato zašto je Lumia 920 nestala s ponude, možda se već rasprodala, ili se možda radi o pogrešci na stranici jer HTC 8x je još uvijek dostupan.

Stoga ako imate nekoga u SAD-u mjoš uvijek vam može naručiti Lumiju 920.

Via

Oglasi

4 thoughts on “Lumia 920 nestala s ponude BestBuy trgovine?!

  1. Od dana predstavljanja novih Lumia stvara se neka konfuzija i nesklad.Te su spremne pa nisu,onda kažu da su jako dobre prednarudžbe a nema nikakvih podataka kolike su te narudžbe,zatim taj wp8 koji ne znamo kakav je…puno nejasnih stvari.Nije mi neka fora da se sve bazira na dobroj kameri,dobar mobitel je puno više od toga!

  2. Mislim da su Lumije odavno spremne ali sve stoji dok se u potpunosti ne predstavi WP8 koji je za sada slaba točka. Lumia 920 kao vrhunski predstavnik WP8 platforme te Nokije se ne bazira samo na kameri, jer osim optičke stabilizacije bolju kameru ima Nokia 808 Pureview. Nadalje tu su PureMotion zaslon te Clear Black filter druge generacije koji daju vrhunske performanse zaslonu Lumije 920 i 820 kojima se ne mogu mjeriti ostali uređaji, potom je tu bežično punjenje samo šteta što u paketu ne doazi sa podloškom za punjenje. Također tu je Dolby zvuk, pa za sada Nokia rich Recording mono snimanje, polikarbonatno kućište u jednom dijelu, dizajn, boje, dvojezgreni procesor koji troši malo baterije, dobar grafički procesor… 64 GB interne memorije…. Da još ne spominjem BT 4, NFC… Ima tu još par stvari.

    • Govorim o Lumia uređajima,808 je tu jači što se tiče kamere i to stoji a osim toga radi se o drugoj platformi,symbian.Nadalje,polikarbonatno kućište je predstavljeno s N9 tako da ni to ne smatram nekim velikim razlogom i wow faktorom prilikom kupnje novih Lumia.NFC imaju i neki drugi proizvođači(http://www.nfcworld.com/nfc-phones-list/),znači i to je nešto što ima deja vu efekt.Memorija od 64GB isto tako nije novost.Mislim,puno stvari koje su naveli a nije potvrđeno u praksi.Prije svega mislim da je Lumia 920 i 820 jako lijep mobitel a o FX 800 da ne pričam!Volio bih da se Nokia probije u top 3 ali nekako nisam baš siguran.Imam Nokiu ali koristim i Android.Samo da MS ispolira taj OS i sve bi krenulo u nekom drugom smjeru,na zadovoljstvo velikog broja korisnika:)))

  3. Ajme FX 5800, odnosno koncept studenta dizajna. To još nećemo vidjeti ali Nokia će definitivno stanjiti Lumije u budućnosti, premda je volumnije uređaje lakše držati u ruci. Nokia definitivno ide u top 3 ove i slijedeće godine. Zaslon, kamera, aplikacije (navigacija itd…) dobri su plusevi tako da vjerujem u dobru prodaju. A što se tiče WP8, bolje im je da bude malo otvoreniji što se tiče podešavanja nego WP 7.5.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s