Windows Phone 8 će podržavati “Mass Storage” i MTP opciju

Nova verzija Windows Phone platforme, Windows Phone 8, bi napokon mogla dobiti “Mass Storage” i MTP opciju, odnosno jednostavnije prebacivanje vaših datoteka u memoriju telefona. Kineski blog Winp.cn je na Lumiji 820 demostrirao “drag and drop” opciju. Uređaj je spojen na kompjuter kao eksterna memorija.

Kada se klikne na uređaj otvori se niz datoteka unutar uređaja poput documents, music, videos, pictures i Ringtones. Očito će u WP8 platformi biti moguće ubaciti tonove zvona bez prethodne upotrebe aplikacija.

Nadalje datoteke imaju i pod datoteke poput Camera Roll u kojoj se nalaze sve fotografije koje su snimljene kamerom uređaja.

Vaše fotografije možete jednostavno potegom miša prebaciti u datoteku, a fotografije će se pojaviti u određenoj datoteci na vašem uređaju.

Winp.cn navodi kako će ovakav način ubacivanja datoteka biti za naprednije korisnike dok će i dalje postojati neka verzija softvera za “prosječne” korisnike uređaja putem kojeg će moći sortirati svoju glazbu i fotografije.

Ova opcija definitivno daje naznaku kako se WP platforma malo otvorila što će zasigurno razveseliti mnoge koji ne vole Zune softver i koji samostalno žele ubacivati svoje datoteke.

Via

 

Oglasi

One thought on “Windows Phone 8 će podržavati “Mass Storage” i MTP opciju

  1. Ovo je dobro došla novost,tako se nešto najavljivalo i bilo bi stvarno razočaranje da su ostali na Zune softwareu.Ovo je tek početak koji su morali napraviti,možda sutra bude još lijepih vijesti.Vjerujem da hoće!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s