Zamijećena roza Lumia 920

Dok je kod Lumije 800 i 900 roza verzija bila poprilično tražena, kod Lumije 920 nije toliko digla prašine. Međutim roza verzija Lumije 920 je zamijećena na demo videu Open Song projekta kojeg je Nokia Danska organizirala u suradnji sa Danskim Spleen United Electro rock orkestrom, u kojem ako napravite dobru melodiju od već ponuđenih tonova, možete osvojiti Lumiju 920.

Youtube

U samom videu se vidi kako će roza Lumia 920 također biti sjajna poput žute ili crvene.

Zanimljivo kod tog videa, te cijelog projekta, je da je u potpunosti sniman Lumijom 920, dok zvuk nije, i to je Nokia ovoga puta naglasila na kraju samog videa.

Via

Oglasi

One thought on “Zamijećena roza Lumia 920

  1. Uh, Nokia se “opekla” pa su se ovaj put osigurali, hehe. Iako, digli su mi tlak bili svi silni hejteri zbog onog “incidenta” s videom. Anyway, zašto opet glossy? :S Ako išta mrzim to su onda otisci prstiju. Dovoljno je što su nam danas svima displeji prljavi ko konjsko mudo i svako malo ih treba brisati, a sad još i “leđa”. Usput, saznao sam od Tele2 da će kroz mjesec-dva ponuditi Windows Phone 8 uređaje. To je poprilična novost jer je Tele2 zdušno ignorirao WP7(.5). NADAM se da je u pitanju Lumia 920. Ili barem 820. Rekli su mi da ne znaju još koje će uređaje dobiti (!), ali da će biti i da “drže fige” za Nokiu. “Kroz mjesec-dva” mi više smrdi na HTC, kada Vip prestane imati ekskluzivu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s