Ovaj petak Lumia 920 i 820 osvajaju američko tržište

Ovaj petak, odnosno 09.11. nove Windows Phone 8 Nokije Lumije će doći u ponudu At&t operatera. Dok je datum više manje poznat već od prije, manje poznata je bila cijena uređaja. Tako je Nokia putem Nokia Conversations bloga objavila kako će Lumia 920 koštati 99$ na dvogodišnji ugovor sa At&t operaterom dok će Lumia 820 koštati 49$, također uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora. Ako to nije dosta, Nokia je odlučila kako će uz Lumiju 920 osim revolucionarne cijene besplatno doći i podloška za bežično punjenje.

Youtube

Ovim potezom će Nokia zasigurno osigurati prodaju većeg broja Lumia, a profitirati će i Windows Phone 8 platforma. No, dok su cijene stvarno odlične i primamljive, pitanje je koliko je to dobro za Nokiju premda vjerujemo kako su potpisali (nadamo se) za njih povoljan ugovor sa At&t operaterom pa će se ovako niska cijena zasigurno isplatiti. Isto tako se nadamo kako će Lumije po povoljnim cijenama doći i kod europskih operatera, s kojima je Nokia potpisala ugovor o zastupstvu :).

Via

Oglasi

4 thoughts on “Ovaj petak Lumia 920 i 820 osvajaju američko tržište

    • Da dream on… Kod nas će bit 99$ eventualno za 1000 kuna mjesečno na dvi godine. Istina nisam upoznat sa uvjetima na At&t-u ali opet cijena je više nego dobra.

  1. Ah… Sons of bitches, nemaju pojma koliko su sretni što žive u toj vražjoj Americi… AKO je Tele2 dobije (još ne znaju, iako znaju da će dobiti neke Windows Phone 8 uređaje kroz mjesec-dva), bit će cca 2000 kn plati odmah, a 100 kn mjesečno UZ tarifu 150 na dvije godine. U T-Šrota će biti oko 3.000 kn u tarifi Extra M (175 kn), a kod Vipa će biti nekih 2500kn u tarifi 222 ili 444. Već ih vidim, ne moraju ni objavljivati cijene O.o

  2. Uzgred, evo, znam da je nevezano za tematiku ovog bloga, no Vip je objavio službene cijene HTC-a 8X. Nimalo ne iznenađuje cijena od 4999kn u slobodnoj prodaji. Što će reći, ako su TAKAV mob procijenili na 5000kn, ukoliko i dobiju 920tku, nabit će joj cijenu na 7k, osim ako Nokia ne intervenira…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s