Video: Nokia oblikuje treći mobilni ekosustav

Ovo je prvi video kojim je predstavljena Windows Phone 8 platforma na događaju u San Franciscu, a u videu su najvažniji mobilni uređaji koji je predstavljaju. Odnosno tu je jedan uređaj koji je predtavlja i drugi koji je jako dobro iskoristio cijelu situaciju između Nokije i Microsofta.

Youtube

Kada pogledamo sve karakteristike uređaja koji će predstavljati novu platformu, vidi se potpis Nokije te učešće koje je Nokia dala ne bi li podigla i spasila WP i Microsoft ali i sefe od propasti. HTC-ovi mobilni uređaji zasigurno ne bi izgledali dobro da nema karakterističnog Lumia dizajna i boja koje ih izdižu. Na videu, koji je jako dobro napravljen, bi laik odmah rekao kako su samo nokijini uređaji upotrebljeni za snimanje da nema njihovog loga. Također veliki znak cijeloj reklami je dala dodatna oprema poput Purity HD slušalica i ostale dodatne opreme koju je Nokia razvila u suradnji sa partnerima.

Istina je da je bolje biti prvi među mnogima nego prvi i jedini unutar jedne platforme kojoj popularnost trenutno ne škodi već je treba. Hoće li se dijeljenje dizajna drugima odbiti Nokiji o glavu pitanje je ali sigurno ne može odmoći Windows Phone ekosustavu.

No definitivno je smiješno kako kopiju Lumija već možete dobiti u Vip centrima, pa i isprovati, dok ćemo se načekati novih Lumija još koji mjesec dva…

Via

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s