Recenzija Lumije 820 kroz pogled Engadget bloga

Engadget je dobio u ruke Nokiju Lumiju 820 te napravio recenziju. Premda Lumia 820 ima neke prednosti poput izmjenjivih maski u raznim bojama, izmjenjive baterije, te mogućnosti dodavanja eksterne memorije u vidu SD kartice, Engadget nije zadovoljan uređajem u potpunosti. Po njima znatno jeftiniji uređaj od Lumije 920, nema iste mogućnosti kamere kao ni zaslona koji je također super osjetljiv ali ima slabiju rezoluciju poput prošle serije Lumia uređaja.

Pogledajte video recenziju koju su pripremili:

Smatramo kako je sud Engadgeta preoštar za ovakav uređaj ali nismo ga imali u ruci pa ne možemo suditi. Cijelu recenziju pročitajte na Engadget.com.

 

Via

Oglasi

2 thoughts on “Recenzija Lumije 820 kroz pogled Engadget bloga

  1. Malo su mi čudne neke izjave autora videa. Ako je Nokia 820 za klasu ili što već niže od Nokie 920, čemu onda izjave poput :”Kamera nije kao na 920″ i slično. Meni se čini apsolutno izvrstan uređaj, nadam se ne preskup kad se pojavi kod nas. Bravo Nokia !!

    • Ma naravno, sami sebe potkopavaju, i pokazuju svoju subjektivnost. Ne možeš reći da je uređaj loš jer nije kao Lumia 920. To je uređaj koji je niže klase i kao takav je odličan, da pače, jako dobar i isplativ uređaj za ulaz u Windows Phone 8. Neće razočarati performansama, a nudi dobre karakteristike. Engadget, koliko god bio velik, je nekada stvarno smješan u recenzijama.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s