Video: Mynokiablog prezentira Nokiju Lumiju 920

Jay iz MyNokiaBlog-a je napokon dočekao dan i postao sretni vlasnik žute Nokije Lumije 920. Nokiju je dobio od Phone4U prodavača na ugovor od 38 funti mjesečno, što nije mala cifra.

Napravio je i nekoliko fotografija iznimno fotogenične Lumije 920 u žutom ruhu kao i nekoliko videa na kojima demonstrira novu Lumiju. U prvom videu je pokazao kako neispravno otvarati ladicu za SIM karticu (8 minuta videa), na opće zgražanje Nokia fanova. No čovjek je bio vidno uzbuđen pa mu opraštamo :).

Youtube

Pogledajte galeriju fotografija sjajno žute Lumije 920. Boja se stvarno ističe i lijepo izgleda, premda po vašim glasovima plava Lumia će biti najprodavanija i RH, ako uopće bude dostupna.

 

Nadalje je Jay snimio mali demo povezivanja Nokije Lumije 920 i bežičnog zvučnika Nokia Play360 putem NFC-a koji funkcionira jako dobro. Također primjetite kako je iznimno dobar zvuk vanjskog zvučnika na Lumiji 920.

Youtube

 

Oglasi

3 thoughts on “Video: Mynokiablog prezentira Nokiju Lumiju 920

 1. Ja sam danas postao ponosni vlasnik Nokia MD-11 mini zvučnika. Za moje potrebe, više nego savršeno! 🙂 Ali jednog dana, hopefully, JBL-ov onaj s punjenjem i svime… Anyway, mene je tako srce boljelo kada sam gledao kako muči vratašca SIM-a, jooooj… :S

   • Imam samo jedan, ali namjeravam nabaviti i drugi, tako da imam stereo fino. Iako, nema potrebe. Fenomenalan je zvuk za tako malu stvar, bio sam strašno skeptičan, iskreno, jer nikad nisam čuo uživo kakav zvuk imaju, a nekako ne vjerujem zvučnicima koji nisu drveni i imaju poštene membrane i drive iza 🙂 Ali oduševljen sam, čak i s ove Omnie 7 bez ikakvog equalizera je dobar zvuk.

    Htio sam MD-6, ali nisu ga imali, kaže lik u Mstoreu (jedva sam izdržao da ga ne pitam za 920tku jer bi me vjerojatno poslo u tri stričke pinine) da ga odavno nemaju, iako uredno stoji na stranicama…

    Ja sam se pribojavao da neće polomiti vratašca i da mu SIM neće htjeti sjedati unutra fino, bilo bi mi ga baš žao da si sjbe nov novcati mob, hehe.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s