[Video Link] Jolla sutra predstavlja Sailfish os!

Sutra je dan ponovnog otkrića MeeGo Os-a, ali ovoga puta u nešto drugačijem izdanju, pod kormilom finske tvrtke Jolla, koja je velikim dijelom sastavljena od bivših zaposlenika Nokije. U 10:15 sati po našem vremenu će Jolla na SLUSH StartUp konferenciji u Helsinkiju predstaviti SailFish Os, koji će pokretati osim Jolla proizvoda i mnoge druge proizvode (kako je Jolla zamislila). Predstavljanje je moguće pratiti putem interneta na stranici www.tosielamandiili.fi ili linku ispod.

http://www.tosielamandiili.fi/startup.shtml/1621051/jolla

Sutra je jedan veliki dan za sve ljubitelje MeeGo Os-a ali i Nokije jer ipak Jollu Nokia čak i pomaže u određenom segmentu.

Napokon je postala dostupna i Jolla.com internet stranica. Na njoj isto možete pratiti predstavljanje SailFish Os-a u živo sa SLUSH konferencije u Helsinkiju.

LIVE Stream

Via

Oglasi

5 thoughts on “[Video Link] Jolla sutra predstavlja Sailfish os!

  1. Baš me zanima na kojem će mobitelu predstavi taj OS?!? Da li ima netko kakav info, da li će Nokia samo proizvoditi mobitele s tim OS-om?! I kako se čita taj Jolla (Đola heheeh )?!? A i ime OS-a je bože sačuvaj, zašto nisu ostavili Meego…

      • E ne bih znao. Znam da ih Noki apodupire, vjerojatno hardverski iako sve još nije razjašnjeno. Čak koliko vidim su im dopustili korištrenje nekih rješenja Harmattan sučelja. Možda Nokia i napravi koji uređaj za Sailfish

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s