Nokia i Microsoft će istražiti problem blokiranja Nokije Lumije 920

Korisnici Nokije Lumije 920 su primijetili kako se baterija brzo prazni, te da nakon tvorničkog resetiranja uređaj može ostati blokiran. Pri ponovnom paljenju ostaje samo na Windows Phone logu. Međutim, isti problem je primjećen i kod HTC 8X, pa je definitivno problem u samom operativnom sustavu. Nokia se izjasnila o ovom problemu i rekla kako će  ponuditi riješenje, te da razgovaraju sa Microsoftom o tome.

Sada kada Nokia više nema vlastiti softver, ovakvi problemi se moraju rješavati u dogovoru sa Microsoftom pa će potrajati dok se ne pronađe rješenje. Nadamo se ne pre dugo.

Via / Izvor

Oglasi

2 thoughts on “Nokia i Microsoft će istražiti problem blokiranja Nokije Lumije 920

  1. Upravo odgledah video na YouTube-u, autor videa Pocketnowvideo, u kojem je sučeljavanje HTC 8x i Google Nexusa (naslov videa je Windows Phone vs. Andriod 4.1). Ništa nebi bilo čudno, da čovjek nije morao prekinuti snimanje videa jer je Nexus nakon uključivanja mobitela zablokirao,te je čovjek bio prisiljen na vađenje baterije. Stoga,očigledno da nema samo WP probleme koje navodite u vašem članku.

    • Ma nije Android lišen blokiranja, zapinjanja te sporosti, ali je jednostavno blogeima i recenzentima drag i ima popriličan broj aplikacija… WP je mnogo brži i stabilniji, a Android i primjerice Symbian Belle su tu negdje po iskoristivosti.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s