Nokia je zaprimila preko 2.5 milijuna narudžbi za Nokiju Lumiju 920

Nokia je od dolaska Lumije 920 na tržište, odnosno u proteklih 20 dana zaprimila preko 2.5 milijuna narudžbi uređaja. Ova brojka je odličan pokazatelj žudnje za novom Lumijom, a navodno kako prenosi kineski Yahoo, preko 2.9 milijuna svih Lumija je prodano diljem svijeta. U članku se također spominje jučerašnji događaj koji je prethodio dolasku WP8 Lumija na kinesko tržište.

Nove Lumije su se popele na vrh ljestvica traženosti mobilnih uređaja diljem velikih tržišta poput Velike Britanije, Njemačke, SAD-a, Francuske i Australije, što označava povratak Nokije u sam vrh proizvođača pametnih mobilnih uređaja.

Dakako, ovakvu potražnju za WP8 Lumijama bi mogli vidjeti i na hrvatskom tržištu, ali za to su potrebne nove Lumije. Stoga Nokia Hrvatska požurite sa isporukom novih Lumija, ili barem dajte mogućnost rane predbilježbe.

Via / Izvor

Oglasi

6 thoughts on “Nokia je zaprimila preko 2.5 milijuna narudžbi za Nokiju Lumiju 920

  1. E, ovo su zbilja dobre vijesti! 🙂 I dalje mi nije jasno zašto je naša regija crna rupa što se ikakvih vijesti o novim modelima tiče, ali dobro, neka im. Barem više vremena imam za skupiti lovu. Neka cura na Faceu je širila dezinformaciju da će biti 27.11. najava, zbilja ne znam odakle joj taj datum, ali eto, strpit ćemo se još malo i vidjeti je li u pravu, hehe.

  2. Dali je stvar dobavljanja samo do Nokie Hrvatska, ili možda jednim dijelom i do operatera,ne znam. Ali se iskreno nadam da i kad se (jednom) pojave u Hr, cijena neće biti kao u slučaju sa “starim“ lumiama… 😦

    • Mislim da će cijena Lumije 920 biti cca 4000 do 4500 kn, a Lumije 820 tisuću manja. No vidjet ćemo, možda zbog carina i poreza kod nas bude sve to za još tisuću više 🙂

  3. Do ulaska u EU “nebeske” cijene,ali nakon toga bi se to trebalo dobrano korigirati!To je vrh vrhova kod wp i mislim da će i cijena biti takva.Dakle,5.000 min.Nažalost.Neka me razuvjere i svi sretni:)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s