GSMArena napravila iscrpnu recenziju Nokije Lumije 820

GSMArena je napravila detaljnu i iscrpnu recenziju Nokije Lumije 820. Za razliku od mnogih recenzija vodećih tehnoloških blogova i časopisa, oni su se ipak držali realnosti Lumije 820, te je nisu kudili i bespotrebno umanjivali kvalitete mobilnog uređaja srednje klase. Dapače, čak su rekli da u nekim segmentima prednjači nad top modelom, Lumijom 920 s obzirom da posjeduje PureMotion zaslon, opciju bežičnog punjenja, ali i  pomičnu bateriju te utor za memorijsku karticu.

Pogledajte kratki video osvrt na Nokiju Lumiju 820:

 

Youtube

 

U videu im je promakla jedna greška jer Lumia 820 ima puremotion HD zaslon.

Zanimljivo je kako su u recenziji usporedili dizajn Nokije Lumije 820 sa nekim ranijim HTC uređajima, što je apsurd s obzirom da Finci imaju već poznat i priznat dizajn svojih uređaja, a jasno je vidljivo kako WP8 HTC uređaji cijene njihov dizajn pa i nalikuju na Lumiju 820.

Minuse je Lumia 820 pokupila zbog nedostatka FM radija, a možemo naodati i FM tranzmitera koji se danas lako može dodati, potom nedostatka pretraživača foldera, te veličine uređaja u odnosu na veličinu zaslona. Kao manu su naveli i nedostatak aplikacija u WP8 ekosustavu, ali kako vidimo taj broj se iz dana u dan povećava, a Lumia 820 dolazi i sa zanimljivim Nokia aplikacijama, ekskluzivnim za Lumije. Ipak su pohvalili odličan AMOLED zaslon, koji ima odličnu vidljivost, izradu i dizajn uređaja, te hardverske mogućnosti. Nadalje, dodatne maske mogu jednostavno i brzo promijeniti izgled vašeg uređaja, a usput se može dodati opcija za bežično punjenje. Najveći adut je cijena koja će biti znatno niža od Lumije 920. Također su naglasili kako kod malog broja uređaja možete dobiti sve to što pruža Nokia Lumia 820.

Cijelu recenziju pročitajte na GSMArena.com.

Via

Oglasi

2 thoughts on “GSMArena napravila iscrpnu recenziju Nokije Lumije 820

  1. Sa ranijim HTC uređajima?! O svašta! Ma baš me zanima kojih! A vidljivo je da X8 dosta podsjeća na 820 ali opet, to je jako mali vremenski period da bi kopirali, kojih dvadesetak dana?
    Jel su napravili recenziju i za 920?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s