Video: Službeno predstavljena Nokia Asha 205

Službeni Nokia blog, NokiaConversations, je upravo objavio i najavio dolazak nove Asha Nokije, QWERTY Nokia Asha 205. Asha 205 će također imati Dual SIM verziju uređaja, a jedina razlika će biti u nešto kraćem trajanju baterije kod te verzije. Nokia je objavila i službeni promo video i specifikacije za taj uređaj.

Nokia Asha 205

Youtube 

Nokia Asha 205 dolazi u klasičnom kockastom Asha dizajnu, kojeg karakteriziraju različite boje prednje i stražnje maske. Također ima i Facebook tipku za brže pregledavanje te društvene mreže. Nokia je također objasnila Slam dijeljenje, odnosno dijeljenje sadržaja putem Bluetootha gdje se preskače prethodno uparivanje uređaja. Sada će pri slanju primjerice fotografije, pritiskom na slanje, pa odabirom Slam, Nokia Asha 205 potražiti uređaj sa uključenim Bluetoothom u blizini i poslati mu fotografiju.

Engadget je već napravio kratak demo Slam usluge na Nokiji Asha 205:

Uređaj bi trebao biti dostupan u narednom mjesecu, a predviđena cijena mu je 62 $. Dolazit će u dual SIM verziji, te u kombinacijama bijele odnosno crne te plave (cyan), roze (magenta) i narančaste boje.

Više o novoj Ashi pročitajte na NokiaConversations blogu.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s