Nokia polako osvaja daleki istok. WP8 Lumije stigle u Singapur

Nokia polagano kreće u osvajanje dalekog istoka. Tako je danas službeno najavljeno kako će Nokije Lumije 920 i 820 biti dostupne u Singapuru slijedeći tjedan, točnije 08.12. Cijena Lumije 920 će biti S$899 singapurskih dolara (722.32$), a Lumije 820 699 singapurskih, odnosno 561.63 američka dolara. Lumia 920 će biti dostupna u bijeloj, crnoj, žutoj i crvenoj varijanti a Lumia 820 samo u bijeloj i crnoj varijanti, dok će maske za bežično punjenje biti dostupne u bijeloj, crnoj, plavoj, crvenoj i žutoj varijanti.

Pred dolazak u Singapur, Nokia Lumia 920 dobro kotira ako je vjerovati Expansys stranici, na kojoj je zauzela prva 4 mjesta po traženosti. Na kineskom tržištu će biti dostupna oba modela Lumije 920, odnosno standardna (globalna) Lumia 920 i Lumia 920T, prilagođena za kineske mreže.

 

Via 1 / 2

Oglasi

4 thoughts on “Nokia polako osvaja daleki istok. WP8 Lumije stigle u Singapur

      • A jbga, ide samo do Amerike tj. Floride, što ćeš. 😉 Bio sam razmišljao reći mu da uzme onu za 450$ u AT&T-u, ali FAKAT mi se ne da igrati s unlock kodovima i slično, volio bih, for once, uzeti nešto normalnim putem i imati normalnu garanciju i sve što ide uz to… 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s